Privacybeleid

Privacy van onze klanten … daar hechten we bij Kriswill bvba enorm veel belang aan. Hierover willen we dan ook heel transparant over communiceren. We leggen het dan ook maar al te graag even uit hoe we jouw persoonsgegevens verwerken en je rechten zijn als klant.
Is er iets niet duidelijk? Niet aarzelen en contacteer ons!

Hoe contacteer je Kriswill bvba
Ondernemingsnummer: BE0474892895
Adres: De Preterij 2, 2580 Putte
E-mail: kriswill.bvba@gmail.com
Telefonisch: +32497535573

Welke persoonsgegevens hebben wij nodig en waarvoor gaan we ze gebruiken.
Om een goede dienstverlening te kunnen bieden hebben wij in sommige gevallen persoonlijke informatie nodig.

Naam en voornaam.
We willen er zeker van zijn dat we met de juiste persoon spreken.

Adresgegevens.
Deze gegevens hebben we nodig om bijvoorbeeld een offerte of factuur op te stellen

Telefoonnummer.
Om je te kunnen contacteren i.v.m. een lopend project of om een afspraak te bevestigen

Email adres.
Om o.a. offertes en facturen te kunnen verzenden.

Contact formulier.
Hier vragen we enkel gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mail om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Deze gegevens worden niet op onze servers bewaard.

Cookies
Een Cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze server teruggestuurd worden.

Welke Cookies gebruiken wij
_gat, _gid, _ga. Dit zijn alle 3 analytische cookies. Ze worden gebruikt door Google om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen. De _gat cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken aan de analytische dienst te beperken.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzameld wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shieldprinciples en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wat zijn jouw rechten
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze laten verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens, met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, word je gevraagd om een email te verzenden naar kriswill.bvba@gmail.com. We maken er dan snel werk van om alles administratief te regelen. Eens de gevraagde aanpassen verwerkt zijn bevestigen we dit per mail.

Klachten
De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer:
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
commission@privacycommission.be
https://www.privacycommission.be
+32 (0)2 274.48.00

Laatste aanpassing
Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden aangepast om up-to-date te blijven met de gewijzigde regelgeving. Wij adviseren u dan ook steeds om de meest recente versie op onze website te raadplegen.

Laatste update: 19/11/2019

Contact

Kriswill bvba
De Preterij 2
2580 Putte

+32 497 53 55 73
kriswill.bvba@gmail.com
BE0474892895

© Copyright 2019 Kriswill bvba | Website by MRWebdesign